Incepând cu anul 2005 caminele UPB au suferit imbunatatiri:

  • montarea de interfoane la ușile de acces în toate căminele;
  • montarea de camere video la intrările și iesirile din cămine;
  • montarea de camere de supraveghere la intrările în complex și în interiorul acestuia.

Toate imaginile captate de către aceste camere sunt transmise într-un centru de monitorizare operat non-stop de angajați ai Serviciului Pază din U.P.B. și de către lucrători ai Biroului de Poliție Regie.

Caminele Poli – modernizate

Lucrările de modernizare a campusului s-au întins pe o perioadă de 4 ani, timp în care au fost executate lucrări de reparații capitale în toate căminele.

Odată cu lucrările de reparații, au fost implementate rețele structurate pentru acces la internet. Astfel toți studenții cazați în campus au acces permanent și nelimitat la informație prin conexiuni rapide și eficiente.

Dotari in caminele din Regie si Complex Leu

Venind în întâmpinarea studenților, au fost amenajate săli de lectură în toate căminele, acestia putând beneficia de spații adecvate pentru studiu. Amenajarea spațiilor verzi a fost o altă prioritate a conducerii U.P.B., plantându-se peste 1.500 de arbori și arbuști.

Distractie in camine: Discoteci si cluburi in campus Regie si campus LEU

Pentru petrecerea timpului liber, studenții au la dispoziție câteva cluburi unde pot asculta muzică și dansa. Printre acestea le amintim pe cele care de-a lungul anilor au reușit să se impună ca și „branduri” în lumea studențească: Club Maxx, Club Dumars și Discoteca R2.

Fiecare facultate din cadrul U.P.B. are repartizat un număr de locuri de cazare, proporțional cu numărul de studenti ai facultătii.


 
Cazarea la Politehnica - caminele Universitatii Politehnica Bucuresti
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*