Ce alegem intre femei si masini?

Ai doua pasiuni in viata: masina si femeia. De multe ori, prima starneste gelozia celei de-a doua. In fond insa, care din ele este sotia si care este amanta?

Masina sau femeia?

Daca ar trebui sa alegi intre femeie si masina, ce ai alege? Iata o lista cu avantaje de fiecare parte:

Ce iti ofera masina:

o poti controla cum vrei tu; poti merge cu ea oriunde, oricand si oricum – cat timp esti la volan faci ce vrei din ea. Nu o auzi sa se planga sau sa comenteze. Este fericita acolo unde o duci.
nu are sentimente si nici nevoie de ele; nu isi exprima frustrarile, gelozia si nu iti pretinde stupide declaratii de dragoste.
nu se vopseste si nu se ingrasa de-a lungul timpului; ramane asa cum o stii, cu aceeasi culoare, suplete si design de care te-ai indragostit. Ba mai mult, o poti schimba dupa bunul tau plac si fara sa tii cont de parerile ei.
o poti scoate in oras si cand nu ai bani; esti abatut si fara bani? Scoate-ti masina la o plimbare prin oras, baga viteza si parcheaz-o unde vrei. Nu are nevoie de parcari fitoase, de spalari scumpe sau benzinarii de top. Decat daca te simti tu generos.
nu te va insela niciodata; masina ta nu va aparea niciodata la Tradati din Dragoste! Iti va ramane pana la sfarsit fidela fara a cere in schimb acelasi lucru de la tine.

Ce iti ofera femeia:

dragoste, sex si ingrijire casnica la domiciliu; un pat cald, un trup fierbinte, o imbratisare placuta, mancare pe masa, haine curate si apretate pe umeras. Cine poate spune „nu”?
copii, in cazul ca vrei asa ceva; in urma unor revelatii poti sa ramai cu dorinta fierbinte de a perpetua numele familiei si sangele ce iti curge prin vene. Numai o femeie iti poate darui un urmas.
un partener de discutii; adica cineva care sa vina cu ceva raspunsuri atunci cand te macina anumite intrebari.

Cam atat, nu?

Facand o comparatie care sa tina de concluzie, reiese un raport cantitate/calitate favorabil net, masinii. Dar depinde de personalitatea ta: daca esti un tip rece si doresti o partenera pe masura, masina va fi iubirea vietii tale. Daca ai insa nevoia de a simti si alt gen de caldura, in afara celei de la radiatorul auto, alege femeia.

Sau si mai bine, asa cum fac barbatii de un secol incoace: alege-le pe amandoua!!


 
Ce alegem intre femei si masini?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*