Horoscopul este o harta astrologica aflata in stransa legatura cu data si locul nasterii fiecaruia dintre noi. Pe aceasta harta avem pozitia soarelui a lunii si a planetelor in momentul nasterii noastre. Cercul descris de traictoria pamantului este impartit in 12 parti egale, fiecare de 30 grade denumite semenle zodiacului.

Fiecare semn are caracteristici speciale care il deosebesc de celelalte. Pentru fiecare persoana impartim cercul in 12 parti egale denumite “case”. Prima casa reprezinta identitatea nativului. Cea de-a doua casa se ocupa de abilitatea nativului de a castiga bani sua materii prime. Cea de-a treia casa se ocupa de simtil comunicarii, etc..

Harta horoscopului in afara de “case” si repere spatiale denumite zodii, contine si referiri la un al treilea simbol si anume: planetele, incluzand soarele si luna.

Atata timp cat “casele” horoscopului identifica domenii de experienta si zodiile stabilesc sub ce domenii de experienta sunt active, planetele actioneaza ca simboluri de forta.

O interpretare corecta a acestor semne dezvaluie multe despre persoana in cauza. Puteti tratat horoscopul ca un ghid al personalitatii. Acesta nu insemana ca tota viata dumneavoastra a fost deja decisa. Este la latitudinea dumneavoastra sa decideti acest lucru.Ce este horoscopul?

Atata timp cat exista libertatea de a alege si liberul arbitru, horoscopul nu reflecta deciziile pe care le luati, lectiile pe care le veti invata, problemele cu care va veti confrunta sau problemele ce trebuiesc rezolvate. Folosirea sfaturilor ce reies din citirea horoscopului depind de dumneavoastra personal. Cu alte cuvinte informatia oferita de horoscop  va poate da doar cateva idei si sugestii care sa va ajute sa intelegeti motivele comportamentului dumneavoastra.

 
Ce este horoscopul?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*