inselat cuplu

Faptul ca tu ai inselat-o pe ea este un eveniment pardonabil. Ti-a facut mii de reprosuri, a stat suparata ceva timp, dar ai reusit s-o convingi, pana la urma, ca a fost doar o scapare.

Daca ea te insala pe tine… se schimba, nu-i asa, datele problemei.

Afla cine este persoana care completeaza triunghiul amoros. Daca iti este vreun apropiat, poti sa-i ceri lui socoteala, fara sa-ti fie mila.

Nu te razbuna! Daca o vei insela si tu, doar pentru ca ea te-a inselat, vei aduce relatia intr-un cerc vicios, din care nu vei mai putea iesi. Ar deveni genul de relatie promiscua. Daca te incanta aceasta idee… poti incerca…

Gandeste-te bine daca o poti ierta. Nu poti ramane intr-o relatie alaturi de o persoana care te-a dezamagit si in care nu mai poti avea incredere. Analizeaza-ti sentimentele bine, inainte de a lua orice decizie.

Vorbeste deschis cu ea. Afla ce a determinat-o sa faca asta. Fara sa-ti dai seama, poti fi chiar tu motivul. Daca nu, afla cu exactitate de ce. Trebuie sa adopti o atitudine ferma si sa nu te lasi induplecat. Femeile au o arta deosebita de a te abate de la subiect, de a te tenta folosindu-si sexualitatea. Tu trebuie sa insisti pe descoperirea adevarului.

Afla daca este la prima abatere. Prinzand-o pe picior gresit, o poti determina sa recunoasca daca a mai facut sau nu asta. Daca vei afla ca da… ar trebui sa-ti revizuiesti putin relatia. Daca nu… ramane la latitudinea ta.

Mergi la striptease. Iti vei clati ochii si te vei relaxa. Daca adaugi si ceva bautura scumpa, vei ajunge sa-ti dai seama ca, in fond, ceea ce ti s-a intamplat nu este o tragedie.

Daca ajungi la concluzia ca nu merita, nu are rost sa-ti bati capul inutil. Daca, insa, te hotarasti s-o ierti, trebuie sa ai siguranta ca poti trece peste acest moment. Daca o ierti doar pentru a avea ce-i reprosa ulterior, este inutil.


 
Ce sa faci daca te inseala iubita?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*