Dieta alimentara mai buna si ingrijirile medicale de calitate inseamna ca una din sase persoane va ajunge la varsta de 100 de ani, dupa cum se arata intr-un nou studiu.

Ce sa faci sa sa traiesti mai mult?

Persoanele care au un catel duc un stil de viata mai sanatos pentru ca animalele ne reduc stresul, iar plimbarile dese reduc tensiunea cu pana la 10%.

Cu cat petrecem mai putin timp in scaun, cu atat vom trai mai mult.

Un studiu american arata ca femeile care stau mai mult de sase ore pe scaun au un risc cu 37% mai mare de a muri prematur, in comparatie cu femeile care stau pe scaun mai putin de trei ore pe zi. Statul jos incetineste metabolismul, lucru ce poate duce la obezitate.

Cercetatorii de la Warwick University au descoperit ca barbatii casatoriti au sanse mai mari de a trai mai mult, decat barbatii singuri.

Este de preferat sa mergem la biserica o data pe saptamana.

Specialistii de la Duke University au descoperit ca persoanele care merg frecvent la biserica au cu 28% mai putine sanse de a muri intr-o perioada de sase ani.

Actiunea de a face bani elibereaza in corp hormonul DHEAS care este strans legat de o viata lunga. Specialistii americani au descoperit ca persoanele in varsta care au fost generoase la viata lor au un risc cu 60% mai mic de a muri decat persoanele avare.

Un studiu olandez realizat cu ajutorul a 1.000 de persoane cu varsta cuprinsa intre 65 si 85 de ani a aratat ca o gandire pozitiva poate sa prelungeasca durata de viata.


 
Ce sa faci sa sa traiesti mai mult?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*