Cei mai importanţi traficanţi de substanţe etnobotanice din Capitală, arestaţi în urmă cu o săptămână, au fost eliberaţi, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti apreciind că nu prezintă pericol social, ei putând fi cercetaţi de DIICOT în stare de libertate. Fantastic, nu? In ce tara traim…

 

Se pare ca membrii grupării de traficanţi aduceau drogurile din China, Spania şi Franţa, iar în urma percheziţiilor poliţiştilor Brigăzii Antidrog şi a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), care au avut loc în data de 11 aprilie, în Bucureşti şi Galaţi, au fost ridicate mai multe kilograme de substanţe de tip „etnobotanic” şi bunuri folosite la porţionarea şi ambalarea stupefiantelor.

Traficanti cercetati in stare de libertate…

În 11 aprilie, Tribunalul din Bucuresti a emis mandate de arestare preventivă pe numele acuzaţilor, care au contestat decizia la Curtea de Apel Bucureşti, unde judecătorii au stabilit, marţi, că ei pot fi cercetaţi în stare de libertate, impunându-le interdicţii de a părăsi localitatea de domiciliu.

E bine, nu?


 
Cei mai importanti traficanti de substante etnobotanice au fost eliberati
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*