Cel mai bun sfat pe ziua de azi: relaxează-te o ora cu cea mai buna prietena a ta!

Daca ai o prietena foarte buna, o prietena in fata careia orice confesiune iti este usoara, iar secretele nu iti par greu de rostit, propunerea mea pentru ora de relaxare de astazi iti va placea cu siguranta. Pentru ca vreau ca ora asta de relaxare sa o petreci cu ea, prietena ta cea mai buna.

Simpla prezenta a prietenei tale va fi o relaxare. Nu e putin lucru sa iti petreci chiar si o ora cu cineva in preajma caruia nu trebuie sa ai grija la tinuta, la vorbe. E atat de relaxant sa poti avea langa tine o persoana langa care sa fii asa cum esti tu… O persoana care te accepta asa cum esti si in fata careia nu trebuie sa imbraci masca sociala. Aceasta persoana este prietena ta cea mai buna.

Prin urmare, relaxare cu cea mai buna prietena!

Invita-ti cea mai buna prietena la tine. Asezati-va la povesti. Telefoanele inchise. In compania unor cupe de inghetata. Sau nu. Trebuie sa ne mentinem silueta. Apa plata sau sucuri light.

Mergeti undeva doar voi doua. La un ceai, la o cafea cu gheata. La shopping. Cumparaturile facute in compania unei alte femei sunt mult mai placute. Mai multe si mai distractive.

Puneti de o barfa ca intre fete.

Faceti un tur al orasului impreuna. Sau mergeti impreuna la o sedinta de infrumusetare.
Un mers impreuna pe bicicleta sau pe role, o sedinta de sport, plimbarea bebeilor.

Sunt doar cateva idei pentru ora pe care iti propun sa o petreci astazi alaturi de prietena ta cea mai buna. Lista ramane deschisa.


 
Cel mai bun sfat pe ziua de azi: relaxează-te o ora cu cea mai buna prietena a ta!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*