O colectie de farse mai mult sau mai putin cunoscute! Nu eu v-am invatat! Enjoy!


1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrarea in clasa! Cum e  criza acum…toti or sa se aplece dupa ea 👿

2.Old school: – merge tot timpul, schimba zaharul cu sarea.

3. Rixeaza-i  alarma ceasului cat mai devreme.

4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Este nontoxica da sigur  ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!!

5. Lipeste cu un scoch incolor capacul si colacul de la wc. Nasty !! Sigur, neplacut pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!

6. In timp ce doarme cineva pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fii o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

7. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

8. Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

9. Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2009 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

10. Foarte cunoscuta intre fumatori: baga varfuri de chibrit in tigari. Ofera-le o tigara…e criza, s-au scumpit tigarile deci n-or sa te refuze! Stiti ce se va intampla!


 
Cele mai tari farse si pacaleli
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*