Celebritatile și Cazinourile

Celebritatile sunt ca magneții pentru jucători !

Le iubesti sau le urăsti , celebritățile aduc cu siguranță fanfara cu ei oriunde ar merge . Multe celebrități Hollywood de A-List se distreaza de minune in Sin City și Atlantic City. Vedete precum Matt Damon, Alex Rodriguez , George Clooney, Bruce Willis, Ryan Seacrest , Pamela Anderson și Ben Affleck nu sunt străini de cele mai prestigioase cazinouri din lume. Conform cu informatiile primite de la Asociatia de Gaming Americana (AGA), celebritati iubesc hotelurile si localurile de lux.

În aceste medii exclusiviste, jucătorii ajung să se bucure de un tratament demn de covorul rosu de la început si pana cand pleaca. Nu este pur și simplu vorba doar de jocuri de noroc ci vorbim de un adevărat tezaur de divertisment din belsug. De la spectacole de lux la cluburi de noapte exotica, spa-uri de relaxare si restaurante high-end – este un vis devenit realitate.

Pe urma celebritatilor
Unul dintre lucrurile pe care jucătorii de cazino le adora este să afle exact unde celebritatile lor preferate sunt. Acest tip de informație însa, nu este ușor disponibilă, așa că este o idee bună să viziteze un site recomandat pentru mai multe informații. Data viitoare când planificati o evadare pentru The Palms , Bellagio , MGM Grand ,Luxor sau Borgata în Atlantic City , poate doriți să aflați care dintre vedetele preferate a frecventat aceste locuri inainte. Nu se știe niciodată – poate dati mana cu ei la mesele de joc, la mesele de ruleta sau chiar la mașinile de sloturi .


 
Celebritatile și Cazinourile
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*