Centrul de Limbi Straine a fost infiintat în anul 2002 de Fundatia România de Mâine, în cadrul Universitatii Spiru Haret.

Centrul organizeaza cursuri de limbi straine pentru diferite niveluri (incepator, mediu si avansat) venind astfel în întampinarea exigentelor academice si a cerintelor din ce în ce mai mari impuse la ora actuala pe piata muncii.

Limbile straine predate în cadrul Centrului de Limbi Straine sunt: engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, araba si japoneza.

La acestea se adauga un set de cursuri specializate cum ar fi: limba engleza pentru afaceri (BEC) sau limba franceza pentru diplomati, cât si cursuri de pregatire pentru testele Cambridge FCE si Cambridge CAE.

În prezent, Centrul de Limbi Straine din cadrul Universitatii Spiru Haret organizeaza testarea în vederea obtinerii certificatelor de competenta lingvistica ECL http://www.ecl.org.ro/.

Pentru informatii suplimentare si înscrieri, va rugam sa accesati unul din link-urile de mai jos:

TESTARI:

CURSURI INTENSIVE DE LIMBI STRAINE:

CURSURI SPECIALIZATE DE LIMBI STRAINE:

Discours Diplomatique de Langue Français Business English BEC – Business English Certificate Cambridge FCE – First Certificate in English Cambridge CAE – Certificate in Advanced English


 
Centrul de Limbi Straine  Spiru Haret
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*