Ces amours-là (Iubiri din trecut)

SALA 4 Ces amours-là (Iubiri din trecut) – N-15

Regia: Claude Lelouch
In rolurile principale: Jacky Ido, Zoltan Butuc
Gen: Drama
Durata: 119 minute

Ora : V,S,D – 15:45; 18:00
L, M, Mi, J – 13:30, 22:45

Ces amours-la, cel mai recent film al celebrului regizor francez Claude Lelouch, inspirat din cartea sa – Ces Années la, prezintă cu multă emoţie povestea unei femei al cărei curaj şi atitudine conturează perfect silueta eroinei moderne.

Ilva (Audrey Dana) este surprinsă în film începând din copilărie şi până la maturitate: o tânără a cărei viaţă amoroasă este la fel de întortocheată precum un labirint. Ea cunoaşte pe rând iubirea unui francez, a unui ofiţer german, apoi se îndrăgosteşte de doi soldaţi americani. Deşi fiecare dintre relaţiile sale a fost reală şi sinceră, în final aceşti bărbaţi nu au reprezentat decât episoade din viaţa Ilvei, destinul purtând-o în cu totul altă direcţie.

Din distribuţia grandioasă a filmului fac parte atât nume reprezentative ale cinematografiei actuale, cât şi prezenţe istorice susţinute prin apariţia unor actori care nu mai sunt printre noi. Salome Lelouch, Audrey Dana, Dominique Pinon, Anouk Aimee, Judith Magre, Christine Citti şi Jacky Ido sunt doar o parte dintre numele consacrate care se regăsesc pe afişul filmului.


 
Ces amours-là (Iubiri din trecut)
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*