Cityplex Constanta – Harry Potter Talismanele mortii


SALA 2 HARRY POTTER – TALISMANELE MORTII 1 – PREMIERA – AP-12

Regia: David Yates
In rolurile principale: Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint
Gen: Aventuri, Fantastic, Mister
Durata: 146 minute

Ora : V,S,D – 13:00, 16:00; 19:00; 22:00
L, M, Mi, J – 13:00, 16:00; 19:00; 22:00
Harry Potter and the Deathly Hallows / Harry Potter şi Talismanele Morţii, cea de-a şaptea şi ultima din seria aventurilor lui Harry Potter, este realizată în două părţi. În partea întâi, Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) şi Hermione (Emma Watson) pornesc într-o misiune extrem de periculoasă: aceea de a găsi şi a distruge Horcruxurile, cheia imortalităţii Lordului Cap-de-Mort. Singuri, lipsiţi de îndrumarea şi protecţia profesorilor lor, cei trei prieteni trebuie să se bazeze doar pe propriile lor puteri. Forţele Întunericului îi pândesc la fiecare pas.

Lumea Vrăjitorilor a devenit un loc nesigur şi periculos pentru toţi inamicii Lordului Cap-de-Mort. Lupta cea temută a început – Devoratorii Morţii preiau controlul Ministerului Magiei şi a şcolii Hogwarts, terorizând şi arestând pe toţi cei care li se opun. Însă scopul lor principal este acela de a-l găsi pe Harry Potter şi de a i-l aduce, viu şi nevătămat, Lordului Cap-de-Mort.

Singura şansă de supravieţuire a lui Harry este de a găsi Horcruxurile. Căutând indicii, Harry descoperă o legendă străveche – aceea a Talismanelor Morţii – care, dacă se dovedeşte a fi adevărată, Lordul Întunericului ar putea dobândi puterea absolută la care râvneşte.

Însă destinul lui Harry fusese deja hotărât în trecut, în acea zi fatidică în care devenise “Băiatul care a supravieţuit.” Acum, Harry este mai aproape ca oricând de momentul pentru care se pregătise din prima zi a intrării sale la Hogwarts: bătălia finală cu Lordul Cap-de-Mort.


 
Cityplex Constanta – Harry Potter Talismanele mortii
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
1 Comentariu
  1. Maria 11 ani în urmă

    Din lista de 5 filme de jos sunt de parere ca pentru toate fetele, nostalgia venita de la "you again" e cea mai benefica 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*