Cocteil de cafea: O reteta de Flip cu rom

Iti place cafeaua, crema de cacao si romul? Iata un cocteil usor si placut care, alaturi de cateva cuburi de gheata, devine irezistibil!

Bauturile Flip trebuie consumate imediat. Cuburile de gheata trebuie scoase din bauturi pentru ca acestea sa nu se dilueze prea tare.

Ingrediente:
30 ml rom maro
10 ml lichior de cafea
10 ml crema de cacao, maro
10 ml sirop de zahar
1 ou
3 cuburi de gheata
nucsoara

Cum preparam:
Se agita intr-un shaker toate ingredientele in afara de nucsoara, se strecoara bautura intr-un pahar iar deasupra se rade putina nucsoara.


 
Cocteil de cafea: O reteta de Flip cu rom




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*