Colegiul Europei  - programe de master in studii europene de o calitate inalta

Fondat in 1949, acesta ofera programe de master in studii europene de o calitate inalta, fiind recunoscut drept una dintre cele mai bune institutii de invatamant superior din lume in acest domeniu.

Totodata, mediul multicultural din campusurile de la Bruges si Natolin (Polonia) le ofera studentilor din Europa si nu numai posibilitatea de a colabora si schimba opinii atat in contexte profesionale cat si sociale. Ambianta multiculturala, precum si calitatea pregatirii academice le ofera studentilor atat o modalitate de a experimenta direct diversitatea culturala si sociala a Europei cat si oportunitati profesionale de dezvoltare a unei cariere la nivel european si international.

Colegiul Europei ofera programe de un an, predate in franceza si engleza, in domenii precum Studii Europene Interdisciplinare, Relatii Internationale si Diplomatie in Uniunea Europeana, Studii Politice si Administrative Europene, Studii Economice Europene sau Drept European. Procesul de selectie este asigurat impreuna cu comitetele de selectie din tarile de provenienta ale aplicantilor, in cazul Romaniei punctul de contact fiind universitatea SNSPA. Ne puteti contacta pentru a obtine mai multe informatii privind admiterea de anul acesta la adresa de email colegiuleuropei@gmail.com


 
Colegiul Europei  - programe de master in studii europene de o calitate inalta
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*