Competiția sportiva națională universitară 'Fuga la ștafetă!'

Asociația Student Sport în parteneriat cu Federația Sportului Școlar și Universitar și Federația Română de Atletism au plăcerea de a da startul înscrierilor pentru competiția națională universitară ”Fuga la ștafetă!”. Competiția se va desfășura în 6 regiuni istorice ale României, fiecare regiune predând ștafeta următoarei. Startul competiției se va da la Galați pe 22 octombrie și va continua la Constanța 24 octombrie, Târgu Jiu 26 octombrie, Timișoara 29 octombrie, Cluj Napoca 31 octombrie și va culmina la București pe data de 2 noiembrie.

Acest eveniment are loc în premieră în România, conceptul competiției atingând mai multe categorii de public. Principalul scop al evenimentului este acela de a oferi o alternativă studenților și tinerilor din România pentru practicarea sportului. Studenți din mai multe centre universitare vor alerga pe o distanță de 2,5 km, își vor reprezenta universitatea, orașul și regiunea.

”Fuga la ștafetă!”, deși este special conceput pentru studenți, nu se adresează doar acestora. În fiecare oraș vor fi amenajate standuri de expoziție de fotografii Dan Mihai Lupescu sau de recreație pentru susținători, vizitatori sau curioși adresate deopotrivă studentiilor și viitorilor studenți. Muzica de fundal, expozițiile de artă și momentele artistice vor contura Social Space‐ul ce se dorește a fi locul de încurajare a studenților în susținerea acestora pentru universitatea, orașul și regiunea din care fac parte. Toate aceste activiăţi vor fi asigurate de tinerii din cluburile Rotaract, librăria Cărtureşti, studenţii din AIESEC şi copii de la Oratoriul don Bosco Constanţa.

Pentru înscrieri la competiție, invităm studenții din universităţiile Ovidius, UMC şi nu numai, să intre pe adresa de site: www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/, iar pentru informațiile legate de traseele și Sociale Space‐urile din orașe vă invităm pe www.studentsport.ro/fugalastafeta/despre‐competitie/.

Evenimentul studentesc se bucură de susţinerea unor mari sportive precum: Gabriela Szabo, Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir.

”Fuga la ștafetă!” este un eveniment organizat de Asociaţia Student Sport România, sub egida Federaţiei Române de Atletism, susţinut de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi este cuprins în calendarul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.


 
Competiția sportiva națională universitară 'Fuga la ștafetă!'
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*