Constanta: ce faci la mare ?

Belea, la mare, soare, litoral si… tare. Sunt cateva chestii de retinut!
Ai grija fratioare la Ghidul tau la mare ca …
Bun odata ce ai ajuns. Cum… Gara CFR?!? Aici ai grija sunt foarte multi baieti si chiar femei si oameni in varsta care iti ofera diferite oferte de cazare, daca ai noroc poti nimeri o oferta foarte buna. Success !! Mare grija totusi, majoritatea sunt te-pari.Direct de la gara or sa te ia in primire taximetristi,Sa te duca ei prin oras, pe la mare, sa iti arate Constanta.Atentie: nu dati mai mult de 15 lei pana in mamaia la bariere. Ca luati Tzeapa !!! Bun ati luat taxi si ati ajuns in mamaia…sau … luati autobuzul RATC !
Ce va duce la mare ??! Mmm… autobuzul verde sau roz 40 pe care scrie Mamaia in fata, va duce in mamaia pana la pescarie, sau 100—un autobus portocaliu sau albastru care va duce pe langa satul de vacanta Constanta, aproape de mare. Fiti atenti totusi sa aveti bilet pe autobus cand calatoriti (Luni si Vineri fff sigur sa fie control pe autobuze — asa ca mare atentie). Daca ati ajuns la mare…( in sfarsit ) aveti de ales: mamaia cu multa lume si aglomeratie, si modern putin mai libera, desi in ultimul timp plajele sunt tot mai full mai ales cu nebunia sezlongurilor.
La sezlonguri aveti grija, sunt sanse mari sa va tepuiasca…incercati mai bine sa dati ―parte in parte‖ cu baiatul de la sezlonguri…dati 20-30 de lei si aveti sezlnog pt o zi intreaga ( spaga a la Romanie) Cand intrati in apa supravegeati intens sau lasati pe cineva in grija cu ce aveti pe plaja caci sa practica la greu sportul asta cu ―furatu’ pe plaja !
Sunt sanse destul de mari sa nimeriti alge la greu pe litoralul Marii Negre…Asta ar insemna sa va distruga sejurul de 3 zile. Rugati-va sa nu fie asa, caci ar insemna sa puta rau de tot si sa va lase o parere urata fata de litoralul nostru.


 
Constanta: ce faci la mare ?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
2 Comentarii
  1. agentie turism 11 ani în urmă

    agentie de turism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*