Constructia unui Bazar Oriental in Constanta

Autoritatile locale anunta un nou proiect pentru constanteni, realizarea unui proiect deosebit, unic pentru orasului nostru si pentru Romania chiar, un bazar turcesc. Uitati informatiile oficiale legate de acest proiect:
Bazarul Oriental va fi construit in parcarea de la Poarta 1 in colaborare cu un investitor strain (valoarea investitiei: 15 – 18 milioane euro). Va fi deschis tot timpul anului; la intrarea in Bazar va fi o piateta, iar in interior stradute cu negustori de la Istambul sau Damasc, iar pe margine cafenele. Fiecare straduta va avea o destinatie anume (dulciuri – in special cu specific oriental; aur, pielarie, covoare etc.).

Bazarul va dispune de o parcare etajata P+1 (200 locuri), spre capatul digului. Caracteristicile constructiei: 2 etaje; amprenta (parter): 4095 mp; etaj 1: 2000 mp; Total:6095mp; 320 spatii comerciale la 9mp fiecare. La parter va fi construita o geamie; Inaltime turn geamie: 26 de metri; Suprafata geamie: 225mp. Proiectul va fi finalizat in cel mult un an si jumatate, si va deveni un adevarat simbol al orasului, estimandu-se circa 4000 de vizitatori pe zi.

Deci, ce spuneti ? Va avea succes sau nu ??


 
Constructia unui Bazar Oriental in Constanta
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*