Consumati urda si oua de prepelita pentru un trai mai sanatos!

URDA face minuni, intr-un regim de slabire, indiferent care este acesta ! Are doar 8% grasime saturata si contine proteine de calitate superioara. Ofera rapid senzatie de satietate, pentru o lunga perioada de timp, avind o densitate nutritionala mare. Specialistii recomanda ca urda sa fie consumata la micul dejun, la ora 10 sau la ora 17, in intervalele in care glicemia scade, in mod natural. Un alt avantaj al consumului de urda este acela ca mareste masa musculara. Urda contine aminoacizi ramificati, ce construiesc fibra musculara.

Nutritionistii recomanda urda in combinatie cu mararul. Se poate adauga un praf de sare si poate fi combinata, de asemenea, cu alte legume: ardei gras, castravete sau rosie. Specialistii nu recomanda amestecul dintre urda + preparate din carne, pentru ca ele contin tipuri diferite de proteine, ce se digera greu, impreuna.

OUALE DE PREPRELITA sint recomandate in orice regim alimentar, pentru ca au mai putin colesterol, decit cele de gaina. In schimb, au de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B si de 15 ori mai multa vitamina E ! Dimineata, pe stomacul gol, poti bea 5 oua de prepelita, ca sa tai pofta de mincare si sa aduci energie, organismului. Tot in curele de slabire, ouale de prepelita previn anemia. Nutritionistii includ frecvent, in dietele lor, acest aliment: 7,8 oua de prepelita, in loc de unul de gaina, fierte sau ochiuri.

Dintre proteinele animale, oul de prepelita are cel mai echilibrat continut proteic, vitamino-mineral si enzimatic, fiind capabil sa regleze carentele alimentare. Consumul constant de oua de prepelita amelioreaza problemele aparatului circulator, digestiv, cardio-respirator si imbunatatesc functia reproductiva.


 
Consumati urda si oua de prepelita pentru un trai mai sanatos!




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*