cadou

A cumpara cadouri si, mai ales, cadouri potrivite este cosmarul oricarui barbat. Student pe net va ajuta sa alegeti cadoul potrivit pentru iubitele voastre! 🙂

– Printre cadourile preferate ale fetelor enumeram: jucarii sexuale doar pentru placerea ei, un stripper foarte dragut, bijuterii, cardul tau de salariu, un telefon nou, o vacanta de vis.

– Printre cadourile pe care femeile le urasc mentionam: haine, parfumuri, aparate electrocasnice, lenjerie intima (in general gusturile masculine in aceste domenii nu coincid cu cele feminine), abonament la o sala de fitness.

– Cadouri pentru neveste inselate: mai bine lipsa… un cadou neasteptat si nemotivat provoaca ridicari de sprancene. Sa fie oare un prim indiciu al sentimentului tau de vinovatie?! Ai mare grijs si „act natural”!

– Cat despre cadouri pentru sefi este bine sa stii ca, in general, ceea ce nu iti permiti sa cumperi pentru tine, este indicat sa cumperi pentru sef. Pe bune….

– Cadouri unice: telecomanda speciala cu un singur buton, OFF, pentru a putea inchide toate televizoarele care functioneaza in locuri publice; un dispozitiv de „parcare eficienta”, care va permite parcarea corecta; un card pentru cinefili, cu care isi vor putea cumpara tot ce tine de o seara incantatoare la cinema: floricele, suc, chipsuri; baterie solara pentru telefonul mobil, in acest fel putandu-si incarca bateria oriunde s-ar gasi.

Ce zici de asta? Nu-i asa ca exista si solutii de rezolvare a celor mai apasatoare dileme precum cele mai potrivite cadouri pentru fete…


 
Cum alegi cadoul perfect pentru iubita ta?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*