Buclele romantice si stralucitoare au atras intotdeauna atentia si au ramas visul oricarei femei cu parul drept. Vestea buna este ca acum oricine isi poate face bucle cu mai putin efort decat oricand.

 

Îţi poţi aranja singură părul, fără să fie nevoie să mergi la coafor:

După spălare, împarte părul în cinci zone: câte una pe lateral, la tâmple, una în vârful capului, una în zona cefei şi încă una deasupra o palmă deasupra cefei. Aplică puţănă ceară de păr şi răsuceşte strâns fiecare şuviţă, înfăşoară şuviţa ca pe un melc şi prinde cu agrafă. Lasă-l cinci minute, apoi scoate agrafele. Usucă părul cu un fohn cu difuzor, fără să-l perii. Foloseşte întotdeauna difuzorul când usuci părul cu fohn-ul, părul creţ este mai fragil decât cel drept. Cel mai bine este să îl laşi să se usuce natural.

Mici secrete

Piaptănă părul când este ud, cu un pieptene cu dinţi rari.Foloseşte un ser anti-frizz, îţi va proteja părul împotriva umidităţii.

Cum aranjezi parul cret sau ondulat?

Părul creţ se aranjează cel mai uşor dacă este lung. Aplică ser anti-frizz, spumă de păr pentru onduleuri, prinde şuviţele uşor în pumn, apoi lasă-l să se usuce natural.


 
Cum aranjezi parul cret sau ondulat?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*