Primul pas in cautarea unui job este sa iti faci un CV si o scrisoare de intentie ambele cat mai profesionale.Odata facute le trimiti la cat mai multe companii pentru a avea sanse sporite sa fii selectionat.Foloseste orice mijoace: ziare, internet, televizor, prieteni ca sa nu scapi nici o oferta!

Presa scrisa
Cel mai indemana si probabil cel mai sigur mod.Iei ziarul in mana cauti anunturi si suni.Credit sa ai! Aici Telegraful este “campion”. Il gasesti la orice taraba , costa 1 leu si are cele mai multe anunturi.In Constanta mai poti incerca: Cugetul liber, Observatorul sau Adevarul de Constanta.

Internet

Pentru a-ti gasi un job cu ajutorul internetului trebuie sa apelezi la site-uri dejoburi.Aici trebuie sa-ti faci un cont personal si sa-ti realizezi un CV si scri-sori de intentie ce vor fi stocate intr-o baza de date.Optiunile de cautare sunt foarte avansate (studii, departamente, domenii, oras, modul de angajare etc etc). De asemenea o sa gasesti si multe oferte de munca in straina- tate.Firmele doritoare te vor contacta prin intermediul site-ului respectiv de job-uri sau direct (telefonic sau prin email).

Mai jos sunt cateva site-uri populare de job-uri.

www.resurseumane.ro

www.bestjobs.ro

www.hit.ro

www.jobsearch.ro

www.myjob.ro


 
Cum iti cauti de munca
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*