bilet pariuri

Trucuri si ponturi pentru sanse mai mari de castig la pariuri! Cum sa analizezi cotele de la casele de pariuri

Castigul unui bilet pus la pariuri consta si in abilitatea de a citi si alege cu atentie cotele.

Exista partide care sunt mai greu de citit sau carora cota este una neatractiva pentru victoria echipei favorite. Din aceasta cauza este bine sa urmariti mai multe case de pariuri, ca intr-un final sa gasiti o solutie mai avantajoasa ca pentru un eventual castig sa fie o cota mai mare.

Tipul pariului: pe langa pariurile simple, in care se mizeaza pe victoria uneia sau alteia dintre echipele care se infrunta, se mai pot alege si alte variante. De exemplu un al doilea pariu poate fi o varianta ajutatoare pentru un castig mai mare. De exemplu daca alegem un meci oarecare gen Inter – AS Roma puteti sa jucati 1 solist si pentu o varianta ajutatoare puteti sa alegeti varianta cu – mai mult de 2 goluri marcate. Daca Inter castiga cu scorul de 2-1 atunci inseamna ca ambele pariuri sunt castigatoare, insa dca AS Roma ar fi castigat cu scorul de 2-1 atunci decat unul din pariuri ar fi fost castigator. Acest gen de pariu cu hadicap asiatic este destul de apreciat in randul pariorilor, din cuza sanselor putin mai mari de a castiga.

Este o cota buna de jucat?? Se intampla cateodata ca anumite cote daca nu chiar toate pe care le propun casele de pariuri sa nu merite efortul depus. Ce mai bine este sa evitati partidele care au asemenea cote, in specia pe biletele combinate. Un lucru bun de urmat mai este sa va limitati la un numar de patru sau sapte partide pe bilet.

Alegerea si comparatia cotelor; chiar daca agentia de pariuri la care obisnuiti sa puneti bilete, prezinta o cota buna, incercati sa cautati cote ale altor case de pariuri. De obicei diferenta nu este una mare, insa daca doriti sa castigati ceva banuti in plus se merita sa schimbati cateodata casa de pariuri.

Rezumat final!

Nu-ti alege meciurile in functie de cotele care ti se ofer, ci decat pe cunostintele proprii!

VREI SA CASTIGI LA PARIURI? NU UITA SA…

  • analizezi meciurile si fa o lista cu cele care ti se par interesante.
  • iti analizezi cu atentie echipele.
  • analizezi cotele
  • te hotarasti ce tip de pariu se potriveste cel mai bine analizei facute.
  • tii o evidenta a ligilor, echipelor si jucatorilor.

 
Cum sa castigi la casele de pariuri - sfaturi pentru analiza cotei
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*