PageNest Free Edition – Program Pentru Copiere Site-uri – cel mai bun soft!

Cu PageNest se pot copia paginile web favorite pe un hard disk. Spune-i lui PageNest adresa unui site si va copia fie doar o anumita pagina, sau tot site-ul (oricare doriti) intregul site pe hard disk. Se va crea o copie exacta a ceea ce vezi în browser-ul dvs, inclusiv text, HTML, CSS şi imagini.

Utilizaţi PageNest pentru a crea un cache “de pagini pentru a le citi regulat. Utilizaţi PageNest ca sa stocheze copiile de site-uri pentru a le putea citi atunci când nu sunteţi conectat. Utilizaţi PageNest la site-uri pentru a le arhiva înainte ca acestea să se modifice sau să dispară.

In caz ca decideti sa downloadati mai multe site-uri, acestea pot fi impartite prin intremediul PageNest pe categorii. Mai mult de atat puteti alege sa descarcati doar textul – eliminand sau nu partea grafica, fisierele video sau alte fisiere de mari dimensiuni.

Tot prin intermediul PageNet veti putea vizualiaza paginile web descarcate, acesta incluzand totodata si un browser integrat. Super!

 

PageNest este gratuit dar sa stiti ca exista si o versiune platita cu un pic mai multe functii, merita banii! PageNest este compatibil cu sistemele de operare Windows 98/Me/2000/XP/Vista/NT


Download program de copiat site-uri pe net!


 
Cum sa copiezi site-uri pe net - download program
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*