televizor tv

Se spune ca celebritatea se poate transforma la un moment dat intr-o boala, obsesie, patima… Si atunci de ce toata lumea viseaza sa devina celebra?

– Cativa Nebuni printre vedete:

Kevin Federline sustine ca fosta sa sotie, Britney Spears are inclinatii bisexuale, implorandu-i in repetate randuri partide sexuale in trei, a treia persoana fiind (evident!) de sex feminin. Hm, oare fantezia asta apartine cu adevarat lui Britney?

Invitat in emisiunea lui Oprah, Tom Cruise ofera un specatacol inedit, care ridica intrebarea fireasca: Cumva a innebunit?

Fosta sotie a lui Eros Ramazotti, frumoasa Michelle Hunziger recunoaste ca nu a facut sex un an intreg de zile. Explicatia: barbatul iubit a respins-o pentru ca era homosexual.

– Celebrii fara voie: Acum serios, cine isi doreste cu adevarat sa ramana anonim, si totusi da mediei ocazia de a vorbi de el? Nu exista, deocamada cel putin, nominalizari la aceasta categorie.

– Celebrii anonimi:

Din Romania am putea enumera urmatoarele nume: Sofia Ionescu, prima femeie neurochirurg din lume, ucenica profesorului Bagdasar; Geta Buga, singurul roman ce a facut parte din echipa care a inventat Viagra.

– Cum sa ramai celebru: afiseaza-te in public cu cele mai scandaloase si scandalagioaice personaje ale plaiului mioritic, si nu numai.

Cum sa devii celebru ? ( fara prostitutie :)) )

Cauta sa fii mereu in contra curentului general si vino cu argumente cat mai stupide. Prefa-te ca ai ceva foarte important de ascuns.


 
Cum sa devii celebru?
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*