Ingrediente salata de castraveti verzi:

ceapa, castraveti, ardei gras, sare, otet.

Mod de preparare salata de castraveti verzi

Se curata si se taie castravetii in felii subtiri, ca pentru salata. Se adauga ardei gras, taiat in inele subtiri si cateva cepe taiate solzi. Se amesteca totul cu putina sare, se scurge zeama si apoi se aseaza legumele in borcane. Otetul fiert cu sare (o lingura la 1 l lichid) se toarna fierbinte peste castraveti. Borcanele se leaga cu 2 randuri de celofan sau cu intestine uscate de vita si se sterilizeaza (borcanele de 1/2 l – 75 min, borcanele de 1 l – 90 min). Aceasta salata se poate consuma iarna fie ca atare, fie amestecata cu felii de cartofi fierti, gogosari, etc. Inainte de a fi servita, i se adauga putin untdelemn. Pofta buna!


 
Cum sa faci o salata de castraveti verzi




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*