Va prezentam cateva idei de concurs pe blogul, siteul tau sau prin intermendiul retelei sociale „Facebook”.

Idei de concursuri pe blog sau site

O modalitate simpla o reprezinta premierea celui care da mai multe comentarii intr-o perioada de timp. Sa zicem intr-o luna, castiga cel care a dat mai multe comentarii pe site-ul tau.

Alta ideea este de a te folosi de site-ul random.org de a extrage un castigatori prin tragere la sorti. Sistemul oferit de cei de la random.org este transparent si foarte simplu de utilizat.

Idei de concursuri pe Facebook

Cea mai buna varianta si simpla ramane aceea de a contoriza numarul de likeuri.

Spre exemplu ii pui sa isi dea cu parerea despre site-ul sau produsele tale printr-o postare si postarea cu cele mai multe comentarii castiga sau like-uri castiga.

– sa posteze o poza si poza cu cele mai multe comentarii sau likeuri primeste premiul.

Ideea ar fi sa iti dea like la pagina  Facebook  mai intai. Ca sa iti maresti numarul de fani.

Deci daca e concurs pe facebook trebuie sa fie neaparat cu like-uri, eventual cei ce participa la concurs trebuie sa adune cat mai multe like-uri pentru un comentariu, fotografie etc. postate pe wall-ul paginii. Cei ce dau like-urile trebuie neaparat sa dea like mai intai la pagina.  Ca sa faci fani. Mai pui linkul si pe un agregator de concursuri online (gen concursuri.biz sau konkurs.ro) si va veni si mai multa lume (in general vanatori de concursuri  si sa stii ca sunt multi asa).

Concurs de like pe Facebook – ca o recomandare

Treaba asta cu like-urile e tot un fel de recomandare  pentru ca oamenii trebuie sa roage pe prietenii lor sa dea like  si ei ca sa dea like pe wall-ull tau trebuie sa iti dea like la pagina ta.

Daca aveti nevoie de ajutor si  consultanta de specialitate in stabilirea unei strategii de marketing si promovare online intrati pe www.2webdesign.ro

Aveti alte idei de concursuri? Astept….

Cum sa faci un concurs pe blog/site sau Facebook?