fara copii

Esti prea tanar pentru a fi tata? Nu ai gasit inca persoana potrivita? Pur si simplu nu vrei un copil. Ai tot dreptul!

Cum sa scapi de aceasta ‘sarcina’ paternala?

Nu o lasa insarcinata. Desi se zice ca abstinenta este cea mai sigura metoda contraceptiva, traiesti totusi in secolul XXI. Deci stii cu siguranta ca mai exista si alte metode, tot contraceptive.

Convinge-o ca nu esti de incredere pentru a fi tatal copilului ei. Poarta-te iresponsabil cu nepotii ei sau fratii mai mici, trateaza cu indiferenta starile ei proaste de sanatate, asalteaz-o continuu cu propuneri cat mai indraznete, vorbeste-i de fanteziile tale pedofile (s-ar putea sa te si paraseasca), dispretuieste formele si dimensiunea femeilor gravide.

Da-i bataie de cap. Nici o femeie din lume nu va fi dispusa sa creasca doi copii deodata: pe tine si pe cel mic. Fii pretentios si mofturos!

Aminteste-i zi de zi sa ia pastila anticonceptionala. Nu avea incredere ca o va lua, verifica la sange folia de aluminiu. In caz ca nu vrea sa o ia, dilueaz-o intr-un pahar de vin sau lapte si da-i sa bea.

Spune-i ca vrei sa emigrezi anul viitor. Vrei sa iei viata de la capat in alt colt de lume. Nu se va mai gandi la un copil cu tine sau daca se va gandi, vei fi liber de orice responsabilitate.

Nici un barbat nu trebuie obligat sa faca copii. 🙂


 
Cum sa nu faci copii! :)
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*