Vrei sa iti optimizezi contul tau de Google AdSense? Vrei sa castigi mai multi bani prin anunturile AdSense? Ia seama de cateva sfaturi foarte importante ce tin de TOS Google Adsense (termenii si conditiile programului Google AdSense)

Asadar, ce trebuie sa NU faci pentru a nu fi exclus din programul Google Adsense

In primul rand!

Nici odata nu faceti click pe propriile reclame. Atentie! Nici nu incurajati pe alti sa o faca, probabil ca toti stiti faptul acesta, dar daca faceti aceasta gresala este cel mai scrut drum spre inchiderea contului Google adsense. Niciodata nu le spuneti  amicilor vostrii sa dea click pe anunturile adsense, sau nu folositi nici odata software care incearca sa pacaleasca google adsense, filtrele google adsense sunt foarte inteligente si inselatoare.

Sa nu schimbati codul adsense niciodata, sub nici un motiv. Sa stiti ca exista posibilitatea de a ajunge la a optimiza anunturile dvs, puteti schimba culoarea fountului, culoarea de fundal, conturul sau tipul anuntului AdSense dupa nevoi si preferinte.

Sa nu asezati anuntul dvs intr-o valoare decat este maxima permiza, in caz contrar anunturile nu vor aparea daca incercati sa mai aplicati si alte metode decat cele permise.

Nu trebuie sa  scrie orice mesaj de incurajare a vizitatorilor pentru a da click pe anunturile adsense si nu incercati sa ademeniti vizitatori sa dea click cu titluri de genul “Link-uri sponsorizate” si “Anunturi” Nu sunt permise si nu au efect!!!

Regula cont AdSense pentru cei ce detin mai multe site-uri web:

Nu este necesar sa isi creeze un nou cont google AdSense,  ei pot sa foloseasca acelasi cont google Adsense si pot sa foloseasca anunturi diferite, palete /culori dupa preferinte.

Anunturile prin google adsense pot fi puse doar pe site-uri cu un continut anume, nu pe pagini goale sau pe site-uri MFA cu continut slab.

Agenti publicitari platesc pentru ca anunturile adsense sa apara pe site-uri cu un content anume indiferent ce continut ar fi el (bine inteles content acceptat si de politica TOS Google)

Nu te folosi de serviciile de email gratuit si nu trimite anunturile google prin email. Stiu ca toate codurile HTML sunt bine primite de serviciile de email, dar este interzis sa folositi acest mod de publicitate.
Nu este permis sa amplasezi anunturile adsense pe site-uri cu continut pornografic!

Nu pune o pagina plina de anunturile google adsense.

Incearca sa eviti   pagini pline cu AdSense, dar poti sa pui maxim 3 reclame google adsense pe o pagina, tu incearca sa te menti la acest nivel.

Succes si spor la facut bani cu Google Adsense!


 
Cum sa optimizezi contul Google AdSense - politici de respectat
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*