Cum sa te mentii in forma

Încerci sa alergi dupa metrou sau taxi. Respiri din ce in ce mai greu si te gandesti ca nu ai mai facut sport de la orele obligatorii din liceu. Daca ajungi acasa si vezi ca liftul nu functioneaza, se declanseaza drama vietii tale. E timpul sa schimbi toate acestea!

O data cu varsta, sedentarismul isi va cere drepturile din ce in ce mai mult. Kilograme in plus, dureri ale articulatiilor si o permanenta senzatie de oboseala.
Sacrifica-ti trei zile pe saptamana si mergi la o sala de sport. Nu te astepta la rezultate miraculoase dupa o luna si, mai ales, nu renunta dupa doua.
Este de preferat sa mergi la o sala si sa-ti faci abonament, pentru a fi sigura ca nu abandonezi dupa prima sedinta, care nu-ti va aduce decat o serioasa febra musculara.
Daca alegi varianta sa faci exercitii fizice acasa, aloca acestora in fiecare seara minimum jumatate de ora. Fiecare sedinta de antrenament trebuie sa cuprinda exercitii pentru abdomen (crunch), pentru coapse si fese (genuflexiuni) si – foarte important – pentru sani (flotari).
De asemenea, este bine sa urmezi si un regim alimentar usor, nu foarte strict, si, in scurt timp, vei zambi satisfacuta cand te vei privi in oglinda. Vei fi optimista, plina de energie si pofta de viata! si toate acestea doar ordonandu-ti un pic programul zilnic!


 
Cum sa te mentii in forma
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*