Cursurile online ale Retelei Universitatilor de la Marea Neagra

In saptamana 14-18 ianuarie, 2013, in cadrul seriei de manifestari ‘Cursurile online ale Retelei Universitatilor de la Marea Neagra’, dl. Prof. Univ. Dr. Ing. Enrico SCIUBBA va sustine mai multe prelegeri la Universitatea ‘Ovidius’ din Constanta, Universitatea Politehnica din Bucuresti si Universitatea Bucuresti.

Dl. Prof. Sciubba este titularul disciplinelor de turbomasini si sisteme energetice la Universitatea din Roma ‘La Sapienza’, in cadrul Departamentului de Inginerie Mecanica si Aerospatiala si colaboreaza incepand din 1998 cu colectivul coordonat de dl prof. univ. dr. ing. Eden Mamut de la Universitatea ‘Ovidius’ din Constanta la activitati de cercetare stiintifica, schimburi de studenti si cadre didactice si alte activitati didactice.

Ciclul de prelegeri va incepe la Constanta, la data de 14 ianuarie, cu doua teme, respectiv: ‘Entropia generata in sisteme naturale si ingineresti’, la ora 11:00, la sala P7 din b-dul Mamaia, nr. 124, si tema ‘Aspecte de mediu in ingineria energetica: o abordare globala centrata pe resurse’, de la ora 15:00, in aceeasi sala.


 
Cursurile online ale Retelei Universitatilor de la Marea Neagra
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*