Studentpenet.ro nu gazduieste pe serverele sale si nu permite încarcarea fisierelor media (avi, flv, mov, mpg, mpeg, divx, dvd rip, MP3, MP4, iPod, PSP, torrent) pe serverele noastre.
Studentpenet nu gazduieste pe serverele sale videoclipuri cu Simpsons, Family Guy sau South Park.
Aceasta sectiune a siteului contine doar o baza de date de link-uri care va duc la alte surse cum ar fi dailymotion.com, megaupload.com, rapidshare.com, stage6.com, tudou.com, veoh.com, youtube.com si altele!

Nu permitem incarcarea pe site de videoclipuri ce incalca drepturile de autor!

Dacă aveţi orice plângeri legale în ceea ce priveşte exactitatea, decenţa, drepturile de autor, legalitatea sau orice alt aspect al conţinutului acestor videoclipuri va trebui să contactati persoanele care gazduiesc aceste videoclipuri sau proprietarii acestora.

Acest site web nu adăuga videoclipuri doar in cazul în care acestea sunt disponibile pe site-uri de video sharing site-uri precum Myspacetv.com şi Megavideo.com.

Orice videoclip cu drepturi de autor este în proprietatea titularului drepturilor de autor.
Prin urmare, proprietarul acestui blog nu poate fi tras la răspundere sau să fie răspunzător pentru orice încălcare.

Studentpenet.ro isi declina orice responsabilitate sau răspundere pentru acuratetea, continutul, completitudinea, legalitatea şi fiabilitatea informaţiilor afişate in aceasta sectiune. Tu (vizitator) înţelegi şi esti de acord că Studentpenet.ro nu poate fi considerat responsabil pentru orice daune sau alte probleme care pot rezulta din utilizarea site-ul nostru.

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.