Eveniment pentru cariera studenţilor din facultăţile IT&C

Sâmbătă, 16 martie 2013, studenții facultăților IT&C din București vor primi sfaturi pentru cariera lor de la  manageri şi ingineri din cadrul unor companii de top din domeniul IT&C: 4PSA, Adobe, BitDefender, Endava, IBM, Indaco, Intel, Kapsch, Teamnet, Ubisoft, Zitec.

Evenimentul face parte din programul „Stagii pe Bune” – cel mai amplu program național de stagiatură din România, aflat la cea de a IX-a ediție. Acesta va consta în prezentari tehnice ale oportunităţiilor de stagiu prin intermediul cărora tinerii vor fi familiarizaţi cu domeniul şi tehnologiile firmelor şi vor înțelege ce aptitudini pot dobândi în timpul stagiului de practică. Stagiari din ediţiile anterioare ale programului “Stagii pe Bune” vor completa imaginea oferită studențiilor din propria experiență.

Evenimentul se va desfăşura la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti (Splaiul Independenţei nr. 313, sector 6, acces prin Bd. Iuliu Maniu, holul EC), în intervalul orar 10-14:00.

La finalul prezentărilor, studenţii vor interacţiona cu specialiştii din companii, prezenţi la eveniment, în cadrul unui spaţiu informal organizat în holul facultăţii. Tot aici, compania de recrutare specializată pe domeniul IT, Techmind, partener al programului „StagiipeBune”, va oferi consultanţă studenţilor pentru redactarea sau optimizarea CV-ului şi a scrisorilor de intenţie.

Vă așteptăm pentru a vă porni spre o carieră de succes în IT&C!


 
Eveniment pentru cariera studenţilor din facultăţile IT&C
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*