Daca putem sa ne modelam corpul cat si cum dorim, cu fata este putin mai complicat mai complicat. pielea si muschii fetei au si ei nevoie de tonifiere si intretinere pentru un aspect perfect. Cum procedam?

Exercitii pentru tonifierea fetei

Exista mai multe tipuri de exercitii faciale care va pot da rezultatul dorit:

– Inainte de orice, prinde-ti parul, ca sa nu te incomodeze, si fa-i tenului „incalzirea” printr-un masaj delicat cu o crema hidratanta.
Contra ridurilor de pe frunte, ridica sprancenele ca atunci cate te miri, ramai asa trei secunde si apoi relaxeaza. Repeta miscarea de 20 de ori.
Pentru pleoape ferme, inchide ochii strans timp de doua secunde apoi deschide-i. Fa asta de zece ori.
In regiunea gurii, sunt concentrati cei mai multi muschi din zona fetei. Iata cum ii antrenezi: umfla obrajii, numara pana la zece si elimina aerul brusc. Pronunta intr-un ritm lent a, e, i ,o, u de cateva ori, apoi deschide gura ca pentru un cascat.
Barbia dubla o elimini impingand maxilarul inferior inainte si incercand sa-ti atingi nasul cu buza de jos. N-o sa reusesti, dar incercarea e un exercitiu excelent contra „gusitei”. Fa miscare zilnic, de 10-15 ori.
Forteaza-te sa zambesti larg, chiar daca nu-ti vine. Pe langa faptul ca-ti vei tonifica obrajii, psihologii sustin ca exercitiul iti induce o stare buna si te relaxeaza mental.


 
Exercitii pentru tonifierea fetei
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*