Rețeaua socială Google + și-a deschis ușile tuturor utilizatorilor. Acum pentru a se înregistra, utilizatorii nu mai au nevoie de invitație, a declarat vicepreședintele companiei Google Vic Gundotra în blogul oficial a companiei Google.

Google +, lansat la sfîrșitul lui iunie, este unul din principalii concurenți ai rețelei sociale Facebook, care la moment este cea mai mare rețea socială din lume

Totul incepe de la modalitatea de a ajunge in reteaua de socializare. Cei de la Google profita de faptul ca www.google.ro (/com) este homepage (pentru majoritatea utilizatorilor) asa ca au pozitionat un buton in stanga sus. Nu de putine ori m-am surprins accesand GPlus cu ajutorul acelui buton.
Interfata este foarte aerisita (specific Google) si poti ajunge foarte usor in diferite sectiuni ale retelei.


Noua retea isi propune un lucru pe care mi l-am dorit de mai multa vreme de la Facebook, si anume distribuirea unui content diferit pentru diverse cercuri de prieteni. Google ne propune organizarea prietenilor in “cercuri” si insista pe acest mod de organizare cand lansam mesaje catre prietenii nostri. Aceasta organizare te ajuta si la monitorizarea informatiei.


 
Fa-ti cont pe Google +  inregistrare la liber pentru toata lumea!
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
2 Comentarii
  1. Tamas Calin Stefan 9 ani în urmă

    Comentariu

  2. A Cristy 7 ani în urmă

    am nevoie de cont urgent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*