Printr-o politică susţinută de recrutare, formare, promovare a cadrelor, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative şi-a asigurat un fond valoros de cadre didactice, în măsură să acopere, la nivel teoretico-ştiinţific şi aplicativ ridicat, ansamblul activităţilor didactice ce se desfăşoară, conform planurilor de învăţământ. În această politică de personal didactic, am urmărit să respectăm integral prevederile legale generale care privesc învăţământul superior, ceea ce a condus atât la îndeplinirea standardelor de acreditare, în acest domeniu, a specializărilor, cât şi la încadrarea, cu normă de bază, a unor profesionişti de valoare, cu vocaţie ştiinţifică şi pedagogică.

În prezent, FDSA dispune de numărul necesar de cadre didactice proprii, încadrate cu contract de muncă (normă de bază), capabile să asigure o calitate superioară a instruirii şi educaţiei studenţilor şi să desfăşoare, la nivelul standardelor actuale, activitatea de cercetare ştiinţifică.

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative este încadrată cu un corp profesoral competent – profesori, conferenţiari universitari, lectori deţinând titluri ştiinţifice de doctori şi asistenţi care sunt în faze avansate ale studiilor doctorale, absolventi ai Universitatilor București, Iași, Constanța.

În Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative un număr de 25 cadre didactice posedă titlul de doctor, iar un număr de 11 cadre didactice sunt doctoranzi, mulţi dintre ei în faza de definitivare a tezei de doctorat.
Toate cadrele tinere posedă titlul de master şi au absolvit modulul de pregătire a personalului didactic (DPPD).


Informatii facultatea de drept Constanta


LINKURI UTILE
  1. Informatii de contact pentru studenti
  2. Regulamentul de credite transferabile
  3. Regulament Camine studentesti


 
Informatii facultatea de drept Constanta
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*