Facultatea de Drept si Stiinte administrativeWebsite: www.drept-ovidius.ro
E-mail: secretariat_drept@univ-ovidius.ro
Telefon: 0241-694330
0720-088579
Fax: 0241-511512

Adauga stire legata de facultatea de drept

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii Ovidius Constanţa, fiind autorizată să funcţioneze începând cu anul 1992.

Începând cu anul universitar 2002/2003, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative funcţionează de-sine-stătător având în componenţa sa două specializări: Drept (4 ani zi și IFR) şi Administraţie publică (3 ani zi și IFR).

De-a lungul timpului Ştiinţele sociale şi politice s-au regăsit ca parte componentă a mai multor facultăţi din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa.

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.