Facultatea de matematică şi informatică din Universitatea Ovidius Constanţa a fost desemnată printre câştigătorii Galei Premiilor în Educaţie 2009 (susţinută de Fundaţia Dinu Patriciu) la secţiunea „Facultatea anului” din categoria „Învăţământ Universitar”. Gala Premiilor în Educaţie este o competiţie care urmăreşte promovarea oamenilor, a proiectelor şi a organizaţiilor care au avut un impact semnificativ asupra sistemului educaţional din România.

In 2009 s-a desfăşurat prima ediţie a acestei competiţii. S-au înscris elevi, studenţi, profesori, ONG-uri şi instituţii de învăţământ de stat şi private. In urma unui proces de jurizare care s-a desfăşurat pe parcursul a trei săptămâni, Juriul a desemnat finaliştii ediţiei din acest an.Finaliştii au susţinut un interviu pe data de 24 octombrie. In urma acestui interviu au fost desemnati câştigătorii Galei Premiilor în Educaţie. Aceştia au primit premii în valoare totală de 200.000 de euro.

Printre aceştia se numără şi Facultatea de Matematică şi Informatică din Universitatea Ovidius Constanţa, declarată Facultatea anului, care a obţinut Premiul al II- lea.


 
Facultatea de Mate-Info castigatoare la Facultatea Anului
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
3 Comentarii
  1. colya 12 ani în urmă

    Interesant

  2. matematician 12 ani în urmă

    de kkt. numai minciuni…facultatea anului pe locul 2…

  3. SUperBOy 12 ani în urmă

    @matematician: wtf? ce ai cu facultatea sau cu articolul ? cauta pe google daca nu crezi 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*