Feng Shui este o disciplina chinezeasca – care te invata cum sa atragi si sa sporesti energia vitala (numita chi) in functie de felul in care ne organizam spatiul inconjurator. Exploatand aceasta energie pozitiva (chi) la biroul tau, iti poti imbunatati atat starea de spirit legata de activitatea profesionala pe care o desfasori cat si performantele de care trebuie sa dai dovada.

De exemplu, daca tii o planta verde si sanatoasa pe birou, aceasta iti va spori forta vitala, ceea ce iti va da o atitudine pozitiva si un sentiment de „pot sa fac orice”. O lampa de birou te poate ajuta sa te concentrezi si sa vezi lucrurile mult mai clar, cum ar fi noi solutii la probleme sau noi idei. Iar daca nu iti poti rearanja biroul astfel incat sa vezi usa de la intrare sau sa ai in fata cat mai mult spatiu – daca stai cu spatele la usa, acest lucru iti va crea un sentiment de nesiguranta – iti poti intensifica increderea plasand o oglinda mica pe perete sau deasupra computer-ului, astfel incat sa poti vedea ceea ce vine in calea ta.

Daca vrei mai multe detalii, consulta materialele despre arta Feng Shui scrise de Georgiana Miruna Macavei la sectiunea familie – Feng Shui al site-ului nostru sau da click aici: „Energie la serviciu prin design interior”.


 
Feng Shui la biroul tau - sporeste energia vitala (chi) la job
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*