In sesiunea de vara (30.05-12.06.2011) se pot sustine examenele din semestrul II al ultimului an de studiu precum si restante din anii anteriori dar numai la discipline care au fost in semestrul II al fiecarui an de studiu.
Examinarile la disciplinele restante trebuie programate la fel ca si examinarile la disciplinele din semestrul II.
Dupa incheierea sesiunii studentii care mai au discipline nepromovate trebuie sa faca cerere catre decanul facultatii pentru a le sustine in sesiunea a III-a respectiv in perioada 20-26.06.2011.
Studentii vor trece in cerere MAXIM 7 RESTANTE.

Daca un student are mai mult de 7 restante acesta va intra in prelungire de scolaritate, urmand ca in septembrie sa faca cerere in acest scop. Lipsa cererii pentru prelungire de scolaritate (an complementar) constituie retragere voluntara a studentului de la studii.
Examenele la disciplinele restante care au fost programate de cel putin 2 ori se vor sustine contra cost.
In consecinta toti studentii restantieri aflati in aceasta situatie vor prezenta odata cu cererea si copie dupa chitante pentru fiecare disciplina in parte. Cererile de reexaminare impreuna cu chitantele se vor depune la secretariat in maxim 2 zile de la finalizarea sesiunii de vara, respectiv in perioada 14-15. 06. 2011
pentru mai multe detalii intrati pe fcetp-ovidius.ro

 
Fizica si electronica Ovidius - Sesiune vara 2011 examene pentru anii terminali
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*