Frizura la baieti - alege tunsoarea potrivita

Cum sa fii domnul perfectiune!  Cum sa acoperi toate aspectele infatisarii tale, cum sa fii in pas cu moda. Lasa femeile sa intoarca capul dupa tine pe strada.

Frizura la baieti:

Tunsoare foarte scurta: se recomanda celor care se confrunta cu caderea parului. Cere frizerului sa foloseasca masina de ras pe parti si la ceafa. In mod normal parul trebuie sa aiba o lungime de ..In functie de desimea parului din centru il poti lasa mai lung, sau..nu. Barbati fatali la acesta categorie: Bruce Willis

Tunsoare scurta: presupune aceasi lungime (scurta) a parului pe toata suprafata capului. lungimea firului de par poate varia intre … 1 1/2 to 3 inches, in functie de sfatul frizerului. Puteti folosi gel pentru un look mai stilat.

Tunsoare medie: pentru cei care nu agreaza stilul scurt; este versiunea mai lunga a tunsorii egale, cu varfurile lungi, in jurul capului. Parul din centru se tunde la o lungime de 3 1/2 to 5 inches. Straturile de par laterale si de la ceafa sunt lasate mai lungi, pentru a se amesteca cu parul din centrul. Un exemplu reprezentativ este Jon Bon Jovi

Tunsoare lunga: parul foarte lung rasfirat pe spatele unui barbat nu mai este la moda. Lungimea maxima este pana la umeri. Pentru a conferi stil tunsorii este indicat sa folosesti gel sau spuma modelatoare. Se poarta printre top modelele masculine.


 
Frizura la baieti - alege tunsoarea potrivita




Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*