Balsamul e buze

Poţi să devii dependent de balsamul de buze? Da. Când este folosit în mod regulat, creează un soi de barieră care împiedică uscarea buzei inferioare. Când nu mai este utilizat, apare nevoia de umezire a acesteia.

Lacul de unghii

Lacul îngălbeneşte unghiile? Unele oje de culoare închisă pot păta unghiile din cauza reacţiei chimice ce are loc la colorare. Însă acest lucru nu se întâmplă în cazul tuturor. De vină este formaldehida conţinută de anumite oje, care reacţionează cu cheratina din unghii.

Balsamul de par

Merită să-ţi cumperi un balsam de păr scump? Cercetătorii spun că, de obicei, balsamurile ieftine nu conţin silicon, această substanţă numărându-se printre cele mai eficiente în ceea ce priveşte întinderea părului. Ca urmarea, utilizarea unui astfel de produs nu dă rezultate. Balsamurile de păr ceva mai costisitoare conţin această substanţă şi dau rezultate, chiar dacă nu fac parte dintre produsele de lux.

Produse de curatarea feţei

Produsele de curăţire a feţei trebuie aplicate prin mişcări de jos în sus? Oamenii de ştiinţă spun că, deşi pe mai toate prospectele sunt trecute astfel de instrucţiuni, nu există dovezi ştiinţifice care să susţină acest îndemn. Cercetătorii spun că la mijloc ar putea fi o stratagemă de marketing.

Frumusetea- secrete si sfaturi


 
Frumusetea- secrete si sfaturi
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*