Episoade online din The Simpsons, Family Guy si South Park!

Toate serialele tale favorite sunt aici! Da click pe serialul tau favorit pentru a incepe!

Te rugam sa citesti declinarea de responsabilitate! Click aici!

Episoade online The Simpsons


Desene pe net: Simpsons | Family Guy | South Park


Familia Simpson este cel mai prolific serial de animaţie american, numărând 20 de sezoane şi peste 400 de episoade.

Acesta a fost votat cel mai bun serial de televiziune a secolului al XX-lea de către revista „Time” în 1998 şi este privit de numeroşi critici drept unul din cele mai influente seriale ale tuturor timpurilor. Impresionant, nu?

Filmul ne prezintă aventurile unei familii „speciale” (unul din primele motto-uri ale serialului fiind: „We put the FUN in DysFUNctional”, (joc de cuvinte intraductibil în română, o traducere cuvânt cu cuvânt ar fi: „Noi punem distracţia în disfuncţional”) din clasa muncitoare, aruncând o privire foarte satirică asupra lumii în care acestia trăiesc.

Serialul The Simpsons ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte desene animate precum South Park.

 

Episoade Online Family Guy


Desene pe net: Simpsons | Family Guy | South Park


Family Guy este un serial animat american despre o familie ce locuieşte într-o suburbie a oraşului Quahog. Show-ul a fost creat de Seth MacFarlane pentru FOX în anul 1999.

Serialul Family Guy‘ este faimos pentru folosirea umorului absurd de obicei sub forma unor flashback-uri. Serialul a fost oprit în 2000 şi apoi din nou în 2002, dar vânzările DVD şi numărul mare de vizionări ale reluărilor difuzate pe canalul Adult Swim au convins FOX să reia serialul în 2005. Este unul din puţinele seriale din istoria televiziunii care au fost anulate apoi reînnoite doar pe baza numărului mare de fani. Asta spune ceva despre calitatea serialului, nu??

Episoade Online South Park


Desene pe net: Simpsons | Family Guy | South Park


South Park este un serial animat de comedie american creat de Matt Stone şi Trey Parker în anul 1991. Serialul urmăreşte aventurile a patru copii din micul oraş montan South Park din statul Colorado, folosindu-le ca pretext pentru satire foarte acide la adresa modului de viaţă, a tabu-urilor, vedetelor şi întâmplărilor la ordinea zilei din America. De-a lungul show-ului se utilizeaza foarte des parodia şi a umorul negru.

South Park este poate cel mai renumit pentru atacarea deschisă, provocatoare şi fără menajamente a subiectelor controversate cum ar fi avortul, homosexualitatea, violenţa şi sexul în mass-media, religia; dar şi pentru abordarea subiectelor la ordinea zilei în jurnalele de ştiri: războiul din Irak, alegerile prezidenţiale din 2000 şi 2004, sau inundaţiile din New Orleans din 2005. Un serial care trebuie sa il vezi cel putin o data in viata asta! Enjoy!

Aveti grija de voi, bucurati-va de aceste capodopere si nu uitati ca:

Clipurile video prezentate pe acest site sunt găzduite de către o terţă parte, orice videoclip cu drepturi de autor este în proprietatea titularului drepturilor de autor.
Prin urmare, proprietarul acestui blog nu poate fi tras la răspundere sau să fie răspunzător pentru orice încălcare.