Fundatia Dinu Patriciu organizeaza Gala Premiilor in Educatie ajuns la cea de-a doua editie. Gala Premiilor in Educatie este o competitie care urmareste promovarea si premierea institutiilor de invatamant, a oamenilor, a proiectelor si a organizatiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania.

Pentru invatamantul superior exista urmatoarele categorii :

Profesorul anului
Studentul anului (in ciclul de licenta, master sau doctorat)
Facultatea anului (instiutii de stat sau private)

Criterii de eligibilitate la Studentul Anului :

Sunt eligibili studentii din anii I-VI, la zi, inclusiv ciclul masteral si doctoral, de la facultatile de stat si private din Romania
Pentru studentii din anii I-IV si masteranzi: media din anul universitar 2009-2010 sa fie peste 8
Initierea/participarea la proiecte care vizeaza implicarea in comunitate (Exemplu: proiecte de strangere de fonduri pentru rezolvarea problemelor/dezvoltarea comunitatii/scolii, proiecte civice, activitati interculturale, proiecte care au in vedere asigurarea egalitatii de sanse etc. Mentionam ca proiectele evaluate in cadrul acestui criteriu vizeaza dezvoltarea comunitara)
Performanta in domeniul de specialitate
Participarea in activitati extracurriculare (Exemplu: initierea/implicarea in activitati extracurriculare stiintifice, artistice, culturale, sportive; participarea, in calitate de membru, la activitatile Consiliului studentilor; participarea la concursuri, expozitii personale sau de grup; participarea la scoli de vara, tabere de creatie etc.)

Detalii pe http://www.premiileineducatie.ro/


 
Gala Premiilor in Educatie 2010
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*