Grupuri de studenti

Director grupuri

 • Logo grup al Universitatea din Bucuresti 125
  activ Acum 2 săptămâni, 5 zile

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Bucuresti si informatii despre facultatile de la Universitatea din Bucuresti. Esti student la Universitate? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Pag […]

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Ovidius 252
  activ Acum 2 luni, 1 saptămână

  Grup studentesc cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Constanta si informatii despre facultatile de la Universitatea Ovidius, Constanta. Esti student la Ovidius? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Portalul […]

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Transilvania 83
  activ Acum 3 luni, 3 săptămâni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Brasov si informatii despre facultatile de la Universitatea Transilvania. Esti student la Transilvania? Alatura-te acum!

  Grup Public
 • Logo grup al Studentii din Brasov 104
  activ Acum 3 luni, 4 săptămâni

  Esti sau urmeaza sa fii student in Brasov? Sau vrei pur si simplu sa afli ce evenimente au mai aparut in oras? Alatura-te grupului de discutii!

  Grup Public
 • Logo grup al Univ. Alexandru Ioan Cuza 97
  activ Acum 6 luni, 2 săptămâni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Iasi si informatii despre facultatile de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Esti student la UAIC? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Pagina […]

  Grup Public
 • Logo grup al Studentii din Bucuresti 251
  activ Acum 7 luni

  Grupul studentilor din Bucuresti

  Grup Public
 • Logo grup al Studentii din Iasi 146
  activ Acum 7 luni, 3 săptămâni

  Esti sau urmeaza sa fii student in Iasi? Sau vrei pur si simplu sa afli ce evenimente au mai aparut in oras? Alatura-te grupului de discutii!

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Maritima 82
  activ Acum 8 luni

  Grup studentesc cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Constanta si informatii despre facultatile de la Universitatea Maritima, Constanta. Esti student la UMC? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Portalul […]

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Politehnica 107
  activ Acum 9 luni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Bucuresti si informatii despre facultatile de la Universitatea Politehnica. Esti student la Politehnica? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Pagina […]

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Babes Bolyai 85
  activ Acum 9 luni, 4 săptămâni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Cluj Napoca si informatii despre facultatile de la Universitatea Babes Bolyai . Esti student la Babes Bolyai? Alatura-te acum!

  Viziteaza: […]

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea din Craiova 89
  activ Acum 9 luni, 4 săptămâni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Craiova si informatii despre facultatile de la Universitatea Craiova . Esti student in Craiova ? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Pagina […]

  Grup Public
 • Logo grup al Studentii din Cluj Napoca 127
  activ Acum 9 luni, 4 săptămâni

  Esti sau urmeaza sa fii student in Cluj Napoca? Sau vrei pur si simplu sa afli ce evenimente au mai aparut in oras? Alatura-te grupului de discutii!

  Grup Public
 • Logo grup al Studentii din Sibiu 39
  activ Acum 10 luni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Sibiu si informatii despre facultatile de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu Esti student la Blaga? Alatura-te acum!

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Spiru Haret 94
  activ Acum 10 luni, 2 săptămâni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti si informatii despre facultatile de la Universitatea Spiru Haret. Esti student la Spiru Haret? Alatura-te acum grupului!

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Gheorghe Asachi 68
  activ Acum 12 luni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Iasi si informatii despre facultatile de la Universitatea Gheorghe Asachi. Esti student la Gheorghe Asachi? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Pag […]

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea de Vest 81
  activ Acum 12 luni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Timisoara si informatii despre facultatile de la Universitatea de Vest. Esti student in Timisoara ? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Pagina […]

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea Danubius 71
  activ Acum 12 luni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Galati si informatii despre facultatile de la Universitatea Danubius. Esti student la Danubius ? Alatura-te acum!

  Viziteaza: Pagina […]

  Grup Public
 • Logo grup al Studentii din Timisoara 114
  activ Acum 12 luni

  Esti sau urmeaza sa fii student in Timisoara Sau vrei pur si simplu sa afli ce evenimente au mai aparut in oras? Alatura-te grupului de discutii!

  Grup Public
 • Logo grup al Universitatea din Oradea 74
  activ Acum 12 luni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Oradea si informatii despre facultatile de la Universitatea Oradea. Esti student in Oradea? Alatura-te acum!

  Grup Public
 • Logo grup al Studentii din Ploiesti 30
  activ Acum 12 luni

  Grup studentesc online cu stiri , discutii, noutati pentru studenti din Ploiesti si informatii despre facultatile din Ploiesti Esti student in acest oras? Alatura-te acum!

  Grup Public

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account