Hidratarea este alimentarea organismului cu apa. Pentru a nu inseta organismul, trebuie sa consumam doi litri de apa pe zi sau cel putin sase pahare pe timp de iarna (hidratate interna) si sa ne dam pe fata si corp cu produse hidratante (hidratare externa). Lipsa apei in organism se reflecta cel mai vizibil la nivelul epidermei. Pielea devine uscata, dura si se descuameaza, chiar si in cazul unui ten gras. O fata stralucitoare si un corp catifelat nu se pot obtine dacat prin hidratare.

Hidratarea - secretul unui ten sanatos si tanar

1. Foloseşte un produs hidratant dimineaţa şi seara, după ce te-ai demachiat. La culcare poţi aplica o cremă grasă, bogată în vitamina B. Ajută pielea să-şi păstreze elasticitatea.

2. Pulverizează pe faţă spray-uri cu apă termală. Acestea îi vor reda tenului luminozitatea şi prospeţimea.

3. Protejează-ţi zilnic tenul cu produse speciale SPF, chiar dacă nu stai la plajă. Efectele nocive ale soarelui produc riduri, pete sau chiar decolorări ale pielii.

4.Bea doi litri de apă şi mănâncă alimente bogate în antioxidanţi.

5. Foloseşte un umidificator în locuinţă. Oferă pielii uscate o anumită prospeţime, care se va păstra pe tot parcursul zilei.

Foloseşte în fiecare dimineaţă o ­cremă hidratantă de zi potrivită tipului tău de ten. Şi cel mai important lucru: nu te machia decât pentru evenimente deosebite! Mai ales ziua, evită fondul de ten şi rimelul.

Succes!!!


 
Hidratarea - secretul unui ten sanatos si tanar
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*