Online Career Day – Eveniment extraordinar la Iaşi dedicat carierelor în online şi pasionaţilor de online Clubul Oameni din Online organizează pe 28 mai 2011 la Sala de Spectacole a Ateneului Tătăraşi, a cincea ediţie a evenimentului Online Career Day, dedicat tuturor pasionaţilor de online, de lucruri concrete şi relatări adevărate despre cum au reuşit profesioniştii de astăzi să aibă succes şi să facă bani în online.

 

Şapte profesionişti din industria online ne vor împărtăşi din experienţa lor despre joburile din online, despre cum au făcut ei carieră în online şi ce a fost important pentru ei, despre promovarea corectă şi cum se obţin rezultatele în online, despre cum se vând serviciile online, cum se face marketingul şi se lucrează cu clienţii în cadrul unui serviciu online. Apoi vom afla cum este să fii freelancer, cum se învăţa meserie efectiv şi, mai ales, despre cum se fac banii în online. Şi partea cu adevărat deosebită este că totul va fi împărtăşit cu bune şi cu rele, aşa cum a fost în realitate şi fără cosmetizări inutile.

”Online-ul a devenit foarte important pentru majoritatea firmelor care sunt conştiente de ce se întâmplă în jurul lor şi locul marketingului şi comunicării online a devenit prioritar în cadrul companiilor dar pe alocuri lucrurile încă se mai fac după ureche sau din pură inspiraţie şi probabil este şi de înţeles deoarece este un domeniu relativ nou fără prea multă expertiză publică, dar vestea bună este că lucrurile se schimbă şi profesioniştii în online sunt gata să împărtăşească din experienţa lor şi să discute, direct şi „fara perdea” despre cum au reuşit ei, cu pasionaţii din online despre cum se fac lucrurile în realitate… şi acesta este, credem noi, primul pas spre profesionalizarea industriei online. Personal, susţin că sharing-ul este viitorul oricărei afaceri şi a oricărui profesionist adevărat”,

declară Cristi Lucan, Event Managerul Online Career Day.

Evenimentul este una dintre oportunităţile rare pentru Iaşi prin care toţi pasionaţii de online se pot întâlni, discuta şi face schimb de experienţă cu profesioniştii din online care sunt oarecum veteranii industrei şi au reuşit în domeniul lor şi de asemenea este o ocazie deosebită de a stabili contacte şi colaborări durabile.

Participarea la eveniment se face pe baza unei invitaţii gratuite, obţinută în urma înscrierii pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro unde puteţi afla și informaţii detaliate despre programul evenimentului.

Şi foarte important, având în vedere că la ediţia anterioară a fost un număr aproape dublu de înscrieri faţă de numărul de locuri disponibile vă recomandăm să vă asiguraţi locul în sală chiar acum.

Clubul Oameni din Online este o comunitate locală de profesionişti înfiinţată la Iaşi în mai 2008, bazată pe schimbul de informaţii, experienţe, networking şi implicată activ în creşterea şi educarea mediului online românesc.

Partener principal: Editura Publica http://www.publica.ro

Mai multe amanunte despre eveniment gasiti pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro


 
Iasi Online Career Day: 7 profesionisti din industria online despre joburile din online
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*