Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României si Romania in 2039

Cu prilejul aniversării a 25 de ani de libertate și democrație, Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României (ITMR), împreună cu Arhivele Naționale ale României (ANR), Asociația Pro Democrația (APD) și Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC), lansează proiectul România 2039 – un demers național menit să atragă cât mai mulți tineri într-un amplu exercițiu de reflecție și imaginație orientat deopotrivă spre trecut (1989) și viitor (2039).

Proiectul are in vedere colectarea unor texte de maximum 1.500 de caractere care cuprind aprecieri individuale de orice natura (politica, sociala, economica, personala etc.) asupra felului in care va arata tara noastra in anul 2039, la sarbatorirea a jumatate de secol de la Revolupa romana. Textele pot fi transmise prin intermediul site-ului romania2039.itmr.ro pana la 30 noiembrie 2014.

În numele echipei de organizare vă invit să vizitați pagina romania2039.itmr.ro, unde puteți regăsi formularul ce trebuie completat de participanți.

Romania 2039 nu i~i propune sa fie un concurs; in consecinta, el nu implica premii ~i ca~tigatori. Demersul se adreseaza tuturor tinerilor care doresc sa i~i imortalizeze preocuparea fata de Romania.


 
Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României si Romania in 2039
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*