Intel Business Challenge Europe 2013 competitie europeana dedicata tinerilor pasionati de IT

Intel Business Challenge Europe 2013 este noua competitie europeana dedicata tinerilor cu idei de afaceri inovatoare in tehnologie, organizata de Intel si Junior Achievement Romania.

Asadar, sunt asteptate idei de afaceri inovatoare bazate pe tehnologii din domenii ca software, aplicatii pentru telefonia mobila, electronica, robotica, energie si generare de energie, biotehnologie si nanotehnologie. Competitia include si o sectiune speciala, Oameni si societate, dedicata antreprenorilor sociali care folosesc tehnologia ca un instrument pentru solutionarea unor probleme globale.

Puteti sa va inscrieti pana la data de 22 februarie 2013, pe website-ul competitiei, www.intelchallenge.eu.

Din Romania se vor putea califica 10 echipe in etapa urmatoare, in care vor primi mentoring, training intensiv si oportunitati de networking cu experti si antreprenori internationali. Pentru intrarea in finala europeana de la Dublin, echipele vor incerca sa convinga juriul printr-un plan de afaceri si un scurt clip video de prezentare a conceptului de afacere.

Participarea este deschisa tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani, studentilor si celor care au absolvit studii universitare de cel mult 4 ani. Propunerile eligibile includ afaceri aflate atat in stadiul de concept, cat si startup-uri care nu au trecut de primele etape de atragere de finantare. Informatii detaliate despre eligibilitate si criteriile de evaluare sunt disponibile in regulamentul competitiei Intel Business Challenge Europe 2013.


 
Intel Business Challenge Europe 2013 competitie europeana dedicata tinerilor pasionati de IT
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*