O veste bună pentru studenții la matematică și informatică este aceea că multe firme de specialitate oferă internshipuri pe perioada vacanței de vară. Astfel tu vei avea ocazia să pui în practică ceea ce ai învățat în timpul facultății, dar și să înveți lucruri noi. Participarea la un internship te va ajuta să înțelegi aspectele importante legate de viitorul tău loc de muncă.

Recomandăm un site care oferă internshipuri din care îl poți alege pe cel care ți se potrivește cel mai bine sau pe cel care te interesează cel mai mult: stagiipebune.ro.

Aici, începând cu luna mai, vei avea posibilitatea de a vedea ce firme oferă internshipuri, ce cunoștințe minime trebuie să ai și ce vei învăța pe parcursul internshipului.

Site-ul facultății de Matematica si Informatica din Bucuresti http://fmi.unibuc.ro este din nou o sursă de informare.

O altă sursa de informare în legatură cu oportunitățile de internship sunt conferințele ținute în cadrul facultății de diverse firme angajatoare care vin pe parcursul anului școlar, așa că nu ezita să participi la aceste evenimente. Ele sunt anunțate cu câteva zile înainte prin afișe puse pe holurile facultății, sau sunt anunțate pe site-ul facultății și cu siguranță pe site-ul Asociației Studenților (www.as-mi.ro).


 
Internship pentru studentii la Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea din Bucuresti
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*