Joburi pentru studenti!

Vrei sa fi Recrutor?

Softwin angajează o persoană pregătită pentru a recruta persoane pentru diferite posturi.

Descrierea postului: demararea proiectelor de recrutare, redactarea şi postarea anunţurilor de recrutare, identificarea şi selectarea potenţialilor candidaţi în funcţie de profilul şi cerinţele postului, susţinerea interviurilor. Cerinţe: experienţă pe un post similar de minim un an, studii superioare, cunoştiinţe avansate de limba engleză, abilităţi utilizare PC. Jobul este pe o perioadă determinată de minimum 6 luni.  CV-urile se trimit la adresa epopovici@softwin.ro.

Vrei sa fii operator de sondaje?

Shoppers angajează operator sondaje. Descrierea postului: participarea la verificarea, corectarea şi validarea chestionarelor de Mistery Shopping, editarea datelor şi operarea lor, verificarea chestionarelor în ceea ce priveşte conformitatea lor cu obiectivele şi specificaţiile iniţiale ale proiectului, menţinerea relaţiei cu departamentul de colectare a datelor. Cerinţe: experienţă de lucru de cel puţin un an, indiferent de domeniu, dar cu utilizare de calculator, studii superioare economice, cunoştinţe de limbă engleză. CV-urile se depun prin bestjobs.ro.


 
Joburi Studenti Operator Sondaje, Recrutor
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
1 Comentariu
  1. Emy 10 ani în urmă

    Vrea cineva sa lucreze ca promoter, hostess sau operator sondaje de opinie? Va recomand http://www.jobmarketing.ro are tot timpul anunturi noi. Puteti aplica pentru joburi din toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*